END OF SEASON 15% OFF
END OF SEASON 15% OFF
END OF SEASON 15% OFF
Oversize Sweatshirt Giyinmeniz İçin 5 Neden!

Oversize Sweatshirt Giyinmeniz İçin 5 Neden!

Günümüz modasını yakın merceğe alanların gardroplarının favorisi olan oversize sweatshirt almanız için 5 neden sayılabilir. Oversize kıyafetlerin, salaş görünümleri sayesinde kombinlere özgün bir hava katmaktadır. VOIDTR sweatshirt birbirinden farklı modelleri ile kombinlere farklı bir hava katılabilir.

Vücudu sıkmayan bir yapıya sahip olmasıyla, kişinin hareket özgürlüğüne sahip olmasını sağlar. Kişi basit parçalar ile kombine farklı bir hava katabilir. Kombinlenmesi de oldukça kolay olan oversize kıyafetler birçok kişi tarafından tercihler arasına eklenmiştir. En çok vücut hatlarının belli olmasını istemeyen kişiler tarafından çokça tercih edilmektedir. Şıklık ve rahatlığı bir arada tutabilmektedir.

Oversize Fit Nedir?

voidtr.com
voidtr.com

Moda haline gelmiş olan oversize kıyafetler sebebiyle, günümüzde oversize kelimesi sıklıkla duyulmaktadır. “Oversize ne demek?”, “Oversize fit nedir?” soruları moda severler tarafından sorulmaya başlanmıştır.

En iyi oversize kıyafetlere sahip VOIDTR markası olarak, genel ifadeyle bol kesimli kıyafetler şeklinde açıklanmaktadır. Salaş bir görünüme sahip bu oversize kıyafetleri en iyi üreten VOIDTR, bu bolluğun kalitesiz bir salaşlık değil tarz olan bir salaşlık olarak gözükmesine dikkat eder. Hem tarz gözükmesini hedef alırken aynı zamanda ürünler rahatlıklarıyla da ön plana çıkmaktadır.

Oversize fit, kalıbı diğer kalıplardan farklı olarak, daha geniş ölçülerle üretilmektedir. Böylece oversize kalıp ile bel ve göğüs ölçüleri geniş olur. Geriye kalan omuz, boy, kol gibi kısımların ölçüsü ise bel ve göğüs bölgeleriyle uyumludur.

Tüm bunların yanı sıra oversize kıyafet demek bedensiz kıyafet demek değildir. Her bedene farklı olarak VOIDTR tarafından kusursuzca hazırlanan bir ölçüm uygulanarak bedenlere uygun oversize sweatshirt veya diğer kıyafetler üretilir. Bu sebeple bu kıyafetlerde de S (small), M (medium), L (large) gibi beden ölçüleri mevcuttur.

Oversize Ürünler Nelerdir?

voidtr.com
voidtr.com

Peki her mevsime uygun olup rahatlıkla kombinlenebilen bu oversize ürünler nelerdir diye soracak olursak cevabı çok kolaydır. VOIDTR oversize ürünler oldukça fazladır. VOIDTR olarak oversize kesim temele alınmıştır. VOIDTR oversize kıyafetler ile çaba sarf edilmeden kombin renklendirilebilir ve hem rahatlık hem şıklık aynı anda elde edilebilir.

VOIDTR tarafından birbirinden farklı tarzlarda oversize t-shirt, sweatshirt, pantolon, eşofman, şort gibi parçalar üretilmektedir. Tişört modellerinde, oversize olmasından kaynaklı olarak kısa kollu modellerin kolu, dirseğe kadar uzanabilmektedir. Salaş duran bu parçalar, uygun bir jean ve spor ayakkabı ile kombinlenebilmektedir.

VOIDTR oversize sweatshirt modelleri incelendiğinde ise, geniş kolları ve kalçaya kadar uzanan boyu ile dikkat çekmektedir. Rahat oluşu ve zamansız olmasıyla her yaştan, her cinsiyetten büyük beğeni toplayarak tercih edilmektedir. VOIDTR eşofman altı modellerinde rahatlık yine ön plandadır. Görünüşü tok ve kaliteli VOIDTR eşofman altları yine oversize tişörtler ile kombinlenebilir.

Oversize Kalıp Kimler için Uygun?

voidtr.com
voidtr.com

Peki bu oversize kalıp kimler için uygun diye sorulacak olursa bu sorunun cevabı herkes olmaktadır. VOIDTR oversize giysi modelleri özünde, tüm bedenlere uygun olduğu gibi aynı şekilde her vücut tipine de yakışmaktadır.

Herkesin üzerinde farklı olarak gözüken oversize modeller, tamamlanmış olduğu diğer parçalar ile farklı havalar yaratabilmektedir. Oversize kıyafetlerin çokça tercih edilmesindeki bir diğer sebep de budur. Oversize tarz özünde, konfor ve hareket özgürlüğünü barındırmaktadır. Oversize giysiler diğer kıyafetlerden farklı olarak vücut hatlarını ortaya çıkarıp kişiyi sınırlandırmayarak kişinin kendisini özgür hissetmesine yardımcı olur. Bu sebeple VOIDTR olarak, oversize kıyafetler özgür parçalar dememiz doğru bir ifadedir.

Bunun anlamı hem zayıf hem de kilolu kişilerin oversize kıyafetlerden rahatlıkla faydalanabileceğidir. Kişilerin sahip olduğu vücut ölçülerinden bağımsız şekilde oversize giysiler, genellikle herkese uyum sağlar.

Aynı zamanda bu kıyafetler, kişinin vücut yapısını kabul etmesi için de yardımcı olur. Kişinin kendi vücuduyla barışmasını sağlar. Böylece kişiye özgüven verir. Kıyafetin üstünde nasıl durduğu tarzındaki geleneksel düşünce yapılarını yıkar.

Oversize Kaç Beden Büyük Olur?

Oversize kaç beden büyük olur sorusu yanlış bir sorudur. VOIDTR tarafından mükemmel hazırlanan özel ölçüler ile her kıyafet tipinin kendine ait kalıbı bulunur. Ancak her markanın kendi ölçümü kendisine ait olduğu için markaların beden ölçümleri birbirine uymayabilir. Böyle durumlarda kişi kıyafeti iki beden kadar büyük tercih edebilir.

Ancak her parça bu halde kullanılamaz. Bu durum genel olarak tişört, sweatshirt gibi üst giyim ürünlerinde kullanılabilmektedir. Alt giyim için kullanılması doğru değildir. Parça istenildiği gibi oversize durmayıp direkt büyük olabilir.  Yani oversize kıyafet demek büyük kıyafet demek değildir.

Oversize ve Büyük Boy Farkı Ne?

Büyük boy ve oversize kıyafetler küçük farklar sayesinde aslında birbirlerinden oldukça uzak kavramlardır. Aralarında bulunan en büyük fark, büyük boy kıyafetlerin üretim amacı bedeni büyük kişilere uyması içindir. Büyük boy, büyük vücut ölçüleri temel alınarak hazırlanmaktadır.

Büyük kıyafetlerin üretiminde kullanılmakta olan kalıplar, genel olarak standart ölçümlerdir. Markalar temel olarak aşağı yukarı aynı kalıbı kullanır. Bu sebeple kalıplar, markadan markaya büyük farklılık göstermez.  

Ancak oversize kıyafetlerde ise, kalıplar markadar markaya değişiklik gösterir. Her markanın kendine özgü bir oversize kalıbı mevcuttur. Kalıplarının özenle hazırlanması sebebiyle, en iyi oversize sweatshirt modeli VOIDTR sayfasında bulunabilmektedir. Oversize kıyafetler tüm bedenlere uygun olup, sadece geniş ve rahat bir giyim tarzını ifade eder. VOIDTR oversize kıyafet üretirken temeline bunu koyar. Salaş görünüm ile büyük kıyafet görünümü birbirinden farklıdır.

Oversize ve Salaş Giyim Farkı Ne?

Oversize ve salaş giyim farkı ne diye sorulacak olunursa, oversize kıyafetlerde de salaşlık mevcuttur. Ancak bu durum salaş kıyafet tarzı ile karıştırılmamalıdır. Salaş giyim tarzı ile oversize giyim tarzı arasında bazı temel farklılıklar mevcuttur.

Bu farkların en büyüğü ise, kesim ve tarzdır. Salaş giyim, genellikle düşük bel modasını takip eder. Düşük beli kullandığı bol pantolonların yanı sıra, geniş gömlekler gibi rahat ve bol giysileri de temeline alır. Oversize kıyafetlerde ise salaş giyimin aksine belirli bir şekle, kalıba sahip olmak önemlidir.

Oversize kavramı, beden ölçülerinden daha geniş ve bol kesimi anlatmaktadır. Oversize günümüz modasını belirtip bu şekilde benimsenmiştir. Oversize tarzın aksine salaş tarz ise kişinin bireysel tarzını belli eder. Modadan bağımsız olarak belli bir yaşam tarzıdır.

Oversize Beden Seçimi Nasıl Yapılır?

voidtr.com
voidtr.com

Oversize beden seçimi nasıl yapılır oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur. Şıklık, tarz, modern bir görünüm elde etmek isterken yakışmayan bir tarza sahip olmamak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır.

Kişi vücut ölçülerini iyi bilmeli: Doğru beden seçimi için vücut ölçüleri önemlidir. Ölçülerin bilinmesi halinde, VOIDTR tarafından üretilmiş kıyafetler ile güzel bir tarz yakalanır. Ölçüler bakımından özellikle göğüs, bel ve kalça ölçüleri oldukça önemlidir.

Kumaş türüne dikkat edilmelidir: Oversize olması sebebiyle salaş bir görünüme sahip olan kıyafetlerde, kişinin daha iri gözükmemesi için kumaş tercihi çok önemlidir. VOIDTR en kaliteli kumaşlar kullanması sebebiyle kişinin üzerine dikilmiş gibi beden bakımından kusursuz gözükmesini sağlar.

Renk uyumu: Tek renk kullanılan kombinlerde, kullanılan parça dikkat çeker. Bu yüzden renklerin karmaşasından uzak durulup sadelik ile şıklık yakalanabilir.

İyi kombin yapma: Bu tarz kıyafetlerin basit durmayıp kaliteli gözükmesindeki temel unsur kombin yeteneğidir. Kalan kombin de VOIDTR en güzel kıyafetler arasından seçilirse kusursuz şıklık yakalanabilir.

Paylaş: